Дуално образовање и волонтирање

Четвртак, 14. јул 2022. године
10.00–12.15 часова
ЈП Службени гласник,
Јована Ристића 1, Београд

Категорија:

Опис

Дуално образовање и волонтирање  –

 

ОБАВЕЗЕ ПОСЛОДАВЦА – ПРАКСЕ, ВОЛОНТИРАЊЕ И ОБУКЕ У ИНОСТРАНСТВУ

Семинар је хибридни и одржава се УЖИВО у Јована Ристића 1, у Београду. Организован је ОНЛАЈН пренос, преко Зоом апликације . Број места је ограничен!

О СЕМИНАРУ и темама које ће обухватити:

* Како је регулисано питање стручне праксе и запошљавања млађих радника?
* Које су обавезе компанија према запосленима које упућују на обуке у земљи и иностранству?
* Законом о дуалном образовању и Законом о безбедности и здрављу на раду прописују се бројне обавезе послодавца да организује систем у коме су испуњени сви услови за безбедан и здрав рад. С друге стране, послодавци имају сталну потребу за обезбеђивањем квалификоване радне снаге и суочавају се с бројним недоумицама у погледу права и обавеза. На семинару ће бити речи о обавезама и одговорностима послодаваца, али и запослених у HR службама.

Коме је намењен семинар?
Семинар је намењен послодавцима, запосленима у службама за људске ресурсе (HR) и лицима задуженим за безбедност и здравље на раду, правницима, адвокатима и свима осталима који се сусрећу с овим проблемима.

Предавач
Маја Илић, акредитовани предавач Националне академије за јавну управу, начелник Одељења за студијско-аналитичке послове и надзор у Инспекторату за рад Министарства.

Котизација: 5.000,00 РСД + ПДВ (20%)
После првоуплаћене котизације, следећа котизација је гратис!

Чланови АHK имају могућност бесплатног учешћа на семинару
Пријаве на имејл: seminar@slglasnik.com, 011/30 60 345, 30 60 373, 30 60 331, или преко Регионалне канцеларије посредника: reg.kancelarijaposrednika@gmail.com, 063/44 58 00.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.


Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Дуално образовање и волонтирање“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *