Microsoft Office • пословни пакет обуке

Категорија:

Опис

Обука се одржава у простору ЈП Службени гласник, у Јована Ристића 1 у Београду, уз могућност праћења и онлајн преко Зоом апликације.

Понедељком и средом 15:30-19:00 h . Суботом 10:00 – 13:30 h.

 

Свака обука је унапред прилагођена потребама полазника, што значи да је градиво прилагођено пословима и делатностима из којих полазници долазе.
Полазници добијају 40 часова обуке високог квалитета и сертификат о стеченом знању. Основни курсеви Wоrd и Excel имају укупно 12 часова, док овом обуком полазници добијају још четири часа проширеног основног нивоа. Иако је у питању већи фонд часова, обука је конципирана тако да за мање од месец дана сваки полазник може савладати комплетно градиво.
Простор учионице је у потпуности опремљен за рад, сваки полазник има свој рачунар и све неопходне шифре.
Рад у малој групи до шест полазника омогућава лакше учење и комуникацију с предавачем

• Предавач: Немања Радосављевић

Доцент на Рачунарском факултету у Београду. Сертификовани тренер за Microsoft Office (Excel, Word, PowerPoint i Outlook) на обукама основног и напредног нивоа од 2011. године. Поседује значајно предавачко искуство, од преко 3000 одржаних часова обуке за пословне апликације у водећим компанијама у Србији и има искуство у раду с преко 750 обучених полазника из различитих области пословања.

Учесницима обуке обезбеђени су:
• радни материјал у електронском облику;
• чланство у Клубу читалаца уз 25% попуста на сва Гласникова издања књига.

КОТИЗАЦИЈА: 25.000,00 РСД + ПДВ (20%)

Могућност плаћања у две једнаке рате до почетка обуке!
Пријаве на е-mail: seminar@slglasnik.com, 011/30 60 345, 30 60 373, 30 60 331, или преко Регионалне канцеларије посредника: reg.kancelarijaposrednika@gmail.com, 063/445800.

MS office

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Microsoft Office • пословни пакет обуке“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *