Обука за посреднике – медијаторе //05.-09. децембар 2022.године

ОСНОВНА ОБУКА ЗА ПОСРЕДНИКЕ – МЕДИЈАТОРЕ  
Обука је лиценцирана и спроводи се у складу с дозволом Министарства правде, бр. 740-09-0076072015, и Правилником о програму основне обуке посредника („Службени гласник РС“, број 146/14)

Обука се одржава уживо у Београду, Јована Ристића 1

КОМЕ ЈЕ НАМЕЊЕНА ОБУКА
Обука је намењена најширој циљној групи: правницима, економистима, политиколозима, социјалним радницима, психолозима, адвокатима, извршитељима, јавним бележницима, инжењерима, запосленима у здравству, школству, у јавним предузећима и приватним компанијама, невладином сектору, представницима синдиката и свима који желе да се оспособе за обављање послова посредовања.


ЗАШТО ЈЕ ОБУКА КОРИСНА
Полазници стичу потребно знање и вештину, а након испуњења услова и уписа у Регистар, добијају лиценцу и звање посредника, које им омогућава да професионално и самостално обављају делатност посредника-медијатора. Диплома високог образовања услов је за стицање поменуте лиценце.

УЧЕСНИЦИМА СУ ОБЕЗБЕЂЕНИ:
радни материјал у електронском облику (презентације, вежбе и пратећа акта),
уверење о завршеној обуци које је један од услова за упис у Регистар посредника.


Kотизација: 24.000,00 РСД ПДВ 20% по учеснику
Могућност плаћања у две једнаке рате до почетка обуке.

ПРЕДАВАЧИ:
Љубица Милутиновић
Судија је Врховног касационог суда Србије у пензији и стална продавачица на Правосудној академији, сa дугогодишњим радним искуством на судијским функцијама и у раду на изради нацрта закона, затим продавачица у едукацији судија и студената права. Ауторка је и коауторка више монографија, приручника и текстова у стручним часописима, као и више приручника и стручних текстова из области медијације.
Вера Деспотовић, специјалиста медијације
Дипломирана је социјална радница, породична психотерапеуткиња и медијаторка. Запослена је на Факултету за медије и комуникације, на Департману за социјални рад. Праксу медијације спроводи у области породичних спорова, у раду с малолетним починиоцима кривичних дела и оштећеним странама, у случајевима злостављања на раду, као и у случајевима дискриминације. Ауторка је више приручника и стручних радова из области медијације.
Гордана Михаиловић
Судија и председница Другог општинског суда у Београду у периоду од 15. 2. 2001. до 15. 7. 2005. године.
Медијацијом се бави од самих почетака њеног увођења у Србији и поседује вишегодишње искуство. Први је председник суда у ком је медијација уведена организовано, кроз систем судства. Ауторка је неколико књига из ове области и Коментара Закона о медијацији. Данас се активно бави медијацијом и организацијом њене практичне примене у оквиру Асоцијације медијатора Србије, Центра за медијацију.

Obuka_Medijatori_osnovna_obuka_1

Obuka_Medijatori_osnovna_obuka_2

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.


Образац пријаве*• Основна обука за посреднике - медијаторе ••5-9.12.2022.