Основна обука за посреднике – Медијаторе

Категорија:

Опис

Views: 3

Опис
Oбука је лиценцирана и спроводи се у складу с дозволом Министарства правде, бр. 740-09-0076072015, и Правилником о програму основне обуке посредника („Службени гласник РС“, број 146/14)
Обука се одржава уживо у Београду, Јована Ристића 1
________________________________________

КОМЕ ЈЕ НАМЕЊЕНА ОБУКА
Обука је намењена најширој циљној групи: правницима, економистима, политиколозима, социјалним радницима, психолозима, адвокатима, извршитељима, јавним бележницима, инжењерима, запосленима у здравству, школству, у јавним предузећима и приватним компанијама, невладином сектору, представницима синдиката и свима који желе да се оспособе за обављање послова посредовања.

ЗАШТО ЈЕ ОБУКА КОРИСНА
Полазници стичу потребно знање и вештину, а након испуњења услова и уписа у Регистар, добијају лиценцу и звање посредника, које им омогућава да професионално и самостално обављају делатност посредника-медијатора. Диплома високог образовања услов је за стицање поменуте лиценце.
29. 5. – 2. 6. 2023. године
понедељак: 16.00–21.00
уторак–четвртак: 14.00–19.00
петак: 10.00–16.00

УЧЕСНИЦИМА СУ ОБЕЗБЕЂЕНИ:
• радни материјал у електронском облику (презентације, вежбе и пратећа акта),
• уверење о завршеној обуци које је један од услова за упис у Регистар посредника.
Kотизација: 24.000,00 РСД + ПДВ 20% по учеснику
Могућност плаћања у две једнаке рате до почетка обуке.

ПРЕДАВАЧИ:
Љубица Милутиновић
Судија је Врховног касационог суда Србије у пензији и стална предавачица на Правосудној академији, сa дугогодишњим радним искуством на судијским функцијама и у раду на изради нацрта закона, затим предавачица у едукацији судија и студената права. Ауторка је и коауторка више монографија, приручника и текстова у стручним часописима, као и више приручника и стручних текстова из области медијације.

Вера Деспотовић, специјалиста медијације Дипломирана је социјална радница, породична психотерапеуткиња и медијаторка. Запослена је на Факултету
за медије и комуникације, на Департману за социјални рад. Праксу медијације спроводи у области породичних спорова, у раду с малолетним починиоцима кривичних дела и оштећеним странама, у случајевима злостављања на раду, као и у случајевима дискриминације. Ауторка је више приручника и стручних радова из области медијације.

Гордана Михаиловић
Судија и председница Другог општинског суда у Београду у периоду од 15. 2. 2001. до 15. 7. 2005. године. Медијацијом се бави од самих почетака њеног увођења у Србији и поседује вишегодишње искуство. Први је председник суда у ком је медијација уведена организовано, кроз систем судства. Ауторка је неколико књига из ове области и Коментара Закона о медијацији. Данас се активно бави медијацијом и организацијом њене практичне примене у оквиру Асоцијације медијатора Србије, Центра за медијацију.

 

 

 Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Основна обука за посреднике – Медијаторе“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *