Основна обука за посреднике – Медијаторе

Категорија:

Опис

Опис
Oбука је лиценцирана и спроводи се у складу с дозволом Министарства правде, бр. 740-09-0076072015, и Правилником о програму основне обуке посредника („Службени гласник РС“, број 146/14)
Обука се одржава уживо у Београду, Јована Ристића 1
________________________________________

КОМЕ ЈЕ НАМЕЊЕНА ОБУКА
Обука је намењена најширој циљној групи: правницима, економистима, политиколозима, социјалним радницима, психолозима, адвокатима, извршитељима, јавним бележницима, инжењерима, запосленима у здравству, школству, у јавним предузећима и приватним компанијама, невладином сектору, представницима синдиката и свима који желе да се оспособе за обављање послова посредовања.

ЗАШТО ЈЕ ОБУКА КОРИСНА
Полазници стичу потребно знање и вештину, а након испуњења услова и уписа у Регистар, добијају лиценцу и звање посредника, које им омогућава да професионално и самостално обављају делатност посредника-медијатора. Диплома високог образовања услов је за стицање поменуте лиценце.
29. 5. – 2. 6. 2023. године
понедељак: 16.00–21.00
уторак–четвртак: 14.00–19.00
петак: 10.00–16.00

УЧЕСНИЦИМА СУ ОБЕЗБЕЂЕНИ:
• радни материјал у електронском облику (презентације, вежбе и пратећа акта),
• уверење о завршеној обуци које је један од услова за упис у Регистар посредника.
Kотизација: 24.000,00 РСД + ПДВ 20% по учеснику
Могућност плаћања у две једнаке рате до почетка обуке.

ПРЕДАВАЧИ:
Љубица Милутиновић
Судија је Врховног касационог суда Србије у пензији и стална предавачица на Правосудној академији, сa дугогодишњим радним искуством на судијским функцијама и у раду на изради нацрта закона, затим предавачица у едукацији судија и студената права. Ауторка је и коауторка више монографија, приручника и текстова у стручним часописима, као и више приручника и стручних текстова из области медијације.

Вера Деспотовић, специјалиста медијације Дипломирана је социјална радница, породична психотерапеуткиња и медијаторка. Запослена је на Факултету
за медије и комуникације, на Департману за социјални рад. Праксу медијације спроводи у области породичних спорова, у раду с малолетним починиоцима кривичних дела и оштећеним странама, у случајевима злостављања на раду, као и у случајевима дискриминације. Ауторка је више приручника и стручних радова из области медијације.

Гордана Михаиловић
Судија и председница Другог општинског суда у Београду у периоду од 15. 2. 2001. до 15. 7. 2005. године. Медијацијом се бави од самих почетака њеног увођења у Србији и поседује вишегодишње искуство. Први је председник суда у ком је медијација уведена организовано, кроз систем судства. Ауторка је неколико књига из ове области и Коментара Закона о медијацији. Данас се активно бави медијацијом и организацијом њене практичне примене у оквиру Асоцијације медијатора Србије, Центра за медијацију.

 

 

 


Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.


Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Основна обука за посреднике – Медијаторе“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *